IMG-5362

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Zweedshome dit jaar weer aanwezig zal zijn op Beurs Eigen Huis, hét toonaangevende evenement voor iedereen die zijn woondromen wil verwezenlijken. Van 22 tot en met 24 september 2023 nodigen we je uit om ons te bezoeken in de Jaarbeurs Utrecht, waar we klaarstaan om je te helpen bij het realiseren van jouw droomwoning.

Als exposant op Beurs Eigen Huis willen we onze passie voor hoogwaardige woningen en innovatieve woonoplossingen met jou delen. Of je nu op zoek bent naar minimalistische Scandinavische ontwerpen, duurzame materialen of slimme ruimtebesparende ideeën, ons team van experts zal je begeleiden bij elke stap van jouw reis naar de perfecte woning.

Kom naar onze stand op de beurs en ontdek de nieuwste ontwerpen in volle glorie. Van moderne woningen tot meer klassieke Zweedse woningen. Daarnaast zullen onze deskundige medewerkers klaarstaan om al je vragen te beantwoorden en advies te geven over hoe wij het proces begeleiden en wat wij voor u kunnen betekenen.

We begrijpen dat het realiseren van jouw ideale woning een spannende en soms overweldigende taak kan zijn. Daarom zijn we er trots op om deel uit te maken van Beurs Eigen Huis, waar we je kunnen helpen om keuzes te maken die bij jou en jouw visie passen. Of je nu bezig bent met een complete renovatie, een nieuwe inrichting of gewoon wat frisse ideeën wilt opdoen, wij staan voor je klaar.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op onze stand tijdens Beurs Eigen Huis 2023. Samen kunnen we jouw woondromen werkelijkheid maken! Voor meer informatie over onze producten en ons merk, kun je alvast een kijkje nemen op onze website.

Voor tickets en meer details over Beurs Eigen Huis, bezoek de officiële website van Beurs Eigen Huis.

Vragen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.