Bouwen

Ervaren Zweedse bouwploeg

Na aankomst van het ´bouwpakket´ (houtskeletbouw) vanuit Zweden in Nederland begint het bouwen, een waar bouwspektakel. Met in de hoofdrol een ervaren Zweedse bouwploeg voor de opbouw. Vervolgens starten onze vaste onderaannemers hun werkzaamheden. Van een totaalinstallateur tot een schildersbedrijf en van een aftimmerbedrijf tot een tuinarchitect.

 

Wij besteden daarbij veel zorg en aandacht aan de afwerking. Alle bouwactiviteiten vinden vanzelfsprekend plaats onder constante begeleiding van de uitvoerder van Zweeds Home.

In korte tijd (10 tot 12 weken) wordt de woning op uw perceel gebouwd en kan sleutelklaar opgeleverd worden. Ook allerlei casco varianten zijn mogelijk.

Onze adviseurs informeren u graag over de mogelijkheden.  

 

In meer dan 30 jaar hebben we een veelvoud aan unieke houten huizen ontworpen en gebouwd. Omdat we bij het ontwerp van onze woningen altijd zeer nauwlettend naar de wensen van onze klanten luisteren,  is geen enkele woning hetzelfde geworden.

Wij leveren maatwerk van de hoogste kwaliteit. Op het gebied van indeling  is er bij deze woningen wél sprake van een overeenkomst:

Stuk voor stuk beschikken ze over weldoordacht gecreëerde lichte, open ruimten welke op de juiste wijze gesitueerd zijn ten opzichte van het zonlicht.

Daarbij stellen we onszelf de volgende vragen:

  • Vanuit welke kant wordt uw perceel ontsloten?
  • Waar bevinden zich de mooiste uitzichten?
  • Hoeveel kamers heeft u nodig?
  • Wilt u graag een woonkeuken? 
  • Wilt u uw slaapkamer in de nabijheid van de kamers van de kinderen, of juist niet?
  • Hoe ziet het terras van uw voorkeur eruit?

Casco of beperkt sleutelklaar

Bij maatwerk horen ook keuzes. Keuzes over het afwerkingsniveau van de te bouwen woning. Een deel van onze klanten kiest ervoor om zelf een aantal zaken voor hun rekening  te nemen.

Wij komen hierin tegemoet door u de keus te laten of u de woning beperkt sleutelklaar of  bijvoorbeeld casco opgeleverd wilt krijgen. Alles  is in goed overleg mogelijk.

Aanbouw

Als u plannen heeft om uw huidige woning uit te breiden komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de situatie op te nemen en de mogelijkheden met u te bespreken. 

Vervolgens maken wij een schetsontwerp van uw plannen en geven u een indicatie van de te maken kosten. 

Volgens een vast stappenplan weet u precies wat u van ons mag verwachten. 

Samenwerking met Knol Akkrum.

Knol Akkrum verzorgt de funderingen en kelders voor onze Zweedse woningen.

Zij hebben een uitgebreide betonbouw tak. Door de ruime ervaring, het goede materieel en het specialistische personeel wat ze in huis hebben, kunnen zij veel verschillende betonwerken voor u realiseren.

Hierbij kan worden gedacht aan betonconstructies zoals betonfunderingen, vloeren en kelders. 

Dankzij de moderne en uitgebreide werkplaats is Knol Akkrum ook in staat om vele soorten prefab betonconstructies voor u te maken en te plaatsen.

De mogelijkheden op het gebied van betonbouw zijn groot, Knol Akkrum is graag bereid met u mee te denken om de betonconstructie te maken die exact op uw wensen aansluit.

Samenwerking met Studio JK Oosterwolde

Studio JK bouwkundig creatief staat voor robuuste, stoere en eigentijdse ontwerpen zonder poespas.

De ontwerpen zijn direct herkenbaar aan de mooie materialen, boeiende lijnen en strakke afwerking.

Samenwerking met Vida Building Zweden

Vida Building is onze betrouwbare leverancier uit Zweden welke onderdeel uitmaakt van de Vida AB Groep die een wereldwijde leverancier is van vervaardigde producten uit duurzame Zweedse bossen.

De groep stelt 1.350 werknemers die in 23 productievestigingen (waaronder 12 zagerijen) werken.

In een zeer moderne productievestiging in Växjö maakt Vida Building, middels een efficiënt en duurzaam bouwproces, jaarlijks ca. 20 prefab woningen en 300 modulaire appartementen per jaar.

Ook uw woning kan hier met zeer deskundig vakmanschap gemaakt worden!

Samenwerking met Kobus B.V.. uit Garijp

De medewerkers van Kobus kunnen overal uit de voeten. 45 vakmensen telt dit familiebedrijf.

Voor dakdekkers en installateurs die goed werk leveren is de orderportefeuille namelijk geen probleem.

En goed werk leveren behoort tot de tradities die Marten C. Kobus als kostbaar familiekapitaal heeft geërfd. 

Samenwerking met Hetebrij Bouw B.V. uit Wolvega

Het leveren van maatwerk voor de klant vraagt om inventiviteit van de bouwer.

Omdat bij Zweeds Home de wens van de klant voorop staat en wij er alles aan doen om aan deze wens tegemoet te komen is het voor sommige ontwerpen efficiënter om deze plaatselijk te bouwen en niet als pakket uit Zweden te laten komen van onze partner aldaar.

Hierin hebben wij in Hetebrij Bouw B.V. een goede en betrouwbare  houtskeletbouwpartner gevonden, waarmee in korte en heldere lijnen gewerkt wordt.

Groene hypotheek

Wist u dat u, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, bij het kopen van een Zweeds Home woning korting kunt krijgen op uw hypotheekrentetarief of soms tot € 9.000 extra lenen op uw maximale hypotheekbedrag?

Vraag uw hypotheek-adviseur naar de voorwaarden. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur die ervaring op dit terrein heeft en meermalen klanten van Zweeds Home heeft bijgestaan in hun hypotheekkeuze. 

Het bouwproces

ZweedsHome Nederland maakt uw droom werkelijkheid. Zweeds Home staat voor kwaliteit, duurzaamheid, energiezuinig, extreem hoog isolatieniveau, elegante karakteristieke uitstaling, minimaal energieverbruik, dat zijn de uitgangspunten van Zweeds Home. Prettig en exclusief wonen.

 Samen met één van onze adviseurs inventariseert u al uw wensen en eisen, vervolgens vertaald onze architect uw wensen in een ontwerp.  “Gewoon prettig wonen” dat is waar Zweeds Home voor staat. Onze Zweedse kwaliteitswoningen worden in korte tijd (10 tot 12 weken) gerealiseerd in casco of sleutelklare variant. Door het gebruik van duurzame, natuurlijke en hoogwaardige materialen zijn onze Zweedse kwaliteitswoningen maar liefst tien tot twaalf jaar geheel onderhoudsarm. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?