bouwplan-logo-1-1024x780

Zweedshome op Beurs Bouwplan

Vanaf 25 januari is Zweedshome.nl te bewonderen op de Beurs Bouwplan. Dit evenement is een uitgelezen kans voor Zweedshome.nl om hun unieke benadering van duurzame en stijlvolle Zweedse huisbouw te presenteren aan een breed publiek.

Zweedshome.nl’s Presentatie

Op de beurs zal Zweedshomede volgende aspecten van hun werk benadrukken:

  • Nieuwste Ontwerpen en Trends: Bezoekers kunnen kennismaken met de laatste trends in Zweedse huisbouw, van minimalistische ontwerpen tot energie-efficiënte innovaties.
  • Duurzaam Bouwen: Focus op milieuvriendelijke materialen en technieken die worden gebruikt in hun bouwprojecten.

Netwerkmogelijkheden

De beurs biedt uitstekende mogelijkheden om te netwerken:

  • Ontmoet het Team: Bezoekers kunnen direct in gesprek gaan met de professionals van Zweedshome.nl en hun vragen stellen.
  • Ideeën en Inspiratie: Een ideale gelegenheid voor toekomstige huiseigenaren om inspiratie op te doen en advies te krijgen over hun bouwplannen.

De Beurs Bouwplan is een niet te missen evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaam bouwen en het unieke Zweedse design. Zweedshome.nl staat klaar om hun passie en expertise te delen en bezoekers te inspireren met hun innovatieve benadering van huisbouw.

Mis deze kans niet om Zweedshome te ontmoeten en te ontdekken hoe zij uw droomhuis werkelijkheid kunnen maken! Zien wij jullie daar?

Locatie

De Bonte Wever
Stadsbroek 17
9405 BK ASSEN
https://beursbouwplan.nl/

Openingstijden

Do 25 januari 14:00 – 21:30 uur
Vr 26 januari 14:00 – 21:30 uur
Za 27 januari 10:00 – 17:00 uur

Vragen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.