randysintnicolaas_Show_a_contemporary_swedish_house_exterior_du_1a9737bb-49e6-440a-8f1b-351f3387b952

Ben je op zoek naar inspiratie en expertise om je droomhuis werkelijkheid te maken? Zoek niet verder! Van 22 tot 24 september 2023 zal Zweedshome schitteren op de Eigenhuis Bouwen & Verbouwen Beurs in Utrecht. Dit is jouw kans om de wereld van Zweedse huizenbouw te ontdekken en de eerste stappen te zetten naar jouw droomwoning.

Waarom Zweedshome opzoeken op de Beurs?

1. Expertise in Zweedse Huizenbouw

Bij Zweedshome hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het bouwen van droomhuizen. Onze expertise in Zweedse huizenbouw staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Kom langs en ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor Zweedshome.

2. Unieke Stijl en Duurzaamheid

Onze huizen zijn niet alleen mooi, maar ook duurzaam. We gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde bouwtechnieken om ervoor te zorgen dat jouw Zweedse droomhuis jarenlang meegaat. Ontdek onze stijlvolle ontwerpen en milieuvriendelijke aanpak op de beurs.

3. Persoonlijk Advies

Bij Zweedshome geloven we in persoonlijke aandacht. Tijdens de beurs staan onze experts klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het realiseren van jouw droomhuis. Of je nu hulp nodig hebt bij het ontwerp, de financiering, of de bouw, wij zijn er om je te helpen.

Wat Kun Je Verwachten op de Beursstand van Zweedshome?

1. Inspiratie

Laat je inspireren door onze prachtige projecten en interieurideeën. 

2. Advies op Maat

Onze experts staan klaar om je te adviseren over alles wat met huizenbouw te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar informatie over ontwerpen, materialen, of budgettering, we hebben antwoorden op je vragen.

Praktische Informatie

  • Datum: 22 september tot 24 september 2023
  • Locatie: Jaarbeurs Hallen Utrecht
  • Stand van Zweedshome: B4.06

Mis deze unieke kans niet om Zweedshome en onze stijlvolle Zweedse huizen te ontdekken. Samen kunnen we jouw droomhuis realiseren. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op onze beursstand en al je vragen te beantwoorden.

Waar wacht je nog op? Kom langs bij Zweedshome op de Eigenhuis Bouwen & Verbouwen Beurs en laat je inspireren voor jouw toekomstige droomwoning.

Vragen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.