zweedshome01

Wonen in de provincie Groningen brengt helaas een verzwaard risico op aardbevingen met zich mee. Maar bij Zweedshome weten we dat onze Scandinavische houten woningen juist uitstekend bestand zijn tegen deze krachten van de natuur. Met ons duurzame bouwsysteem bieden we Groningse huiseigenaren maximale veiligheid en wooncomfort.

Stabiliteit in Hout

Waar beton en steen bij bevingen kunnen scheuren of instorten, overleeft hout deze schokken uitstekend. De flexibele bouwelementen in onze houtskeletconstructie zorgen voor een enorme stabiliteit en schokbestendigheid. Uitgekiende verbindingstechnieken versterken dit effect nog eens extra.

Lichtgewicht Fundering


Een houten woning van Zweedshome heeft bovendien een lichte betonnen fundering nodig, zonder zware keldervloeren. Dit geringe gewicht in combinatie met de soupleie houtconstructie maakt de complete woning bestand tegen de schokgolven van een eventuele aardbeving.

Op Duurzaamheid Ingesteld Vanzelfsprekend voldoen al onze woningen aan de strengste bouwnormen voor schok-, brand- en geluidsisolatie. De inzet van milieuvriendelijke en energiezuinige materialen zoals hout, garandeert een gezonde en duurzame leefomgeving.

Kwaliteit Met Toekomstwaarde Zweedse houten woningen zijn gebouwd om de tand des tijds te kunnen doorstaan. Door hier in Groningen op in te zetten, wordt de toekomstbestendigheid en restwaarde van je woning alvast gegarandeerd. Een slimme investering voor nu én later!

Laat je door ons adviseren over de ideale woning voor het Groningse gebied. Met Zweedshome kies je veilig en solide voor jarenlang comfortabel en zorgeloos wonen!

Vragen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.