hero-trivselhus-villa-tylosand-2-planshus-fasad-3d-16-9-kopiera

Je gezin groeit en de kinderkamers worden te klein. Of misschien komt er binnenkort een logeerpartij over de vloer. Wat je woonsituatie ook is, bij Zweedshome stemmen we het ontwerp altijd volledig af op jouw gezinsbehoeften. Je nieuwe droomhuis wordt een praktische maar toch sfeervolle leefomgeving voor het hele gezin.

Flexibele Indeling De sleutel is een flexibele plattegrond met veel open ruimte. Zo kunnen de leefvertrekken makkelijk van functie wisselen naargelang de gezinssituatie. De grote open leefruimte met keuken biedt een gezellige huiskamer, maar ook voldoende speelruimte voor de kids. De glazen puien creëren bovendien een aangename lichte sfeer en zorgen voor een vloeiende overgang naar buiten.

Sfeer- en Functiehoeken Tegelijk voorzien we voldoende afzonderlijke ruimtes om lekker samen te zijn of je even terug te trekken. Dankzij handige sfeerhoeken met een zitbank of openhaard kan iedereen op zijn eigen manier ontspannen. Een aparte studeerkamer of hobbyruimte biedt dan weer de ideale plek voor huiswerk maken of een creatieve uitlaatklep.

Privacy en Rust De slaapvertrekken bevinden zich aan de andere kant van de woning voor optimale nachtrust. Met de makkelijk aan te passen indelingen kunnen kamers zo nodig vergroot of samengevoegd worden. De riante badkamers met inloopdouches en opslagruimte maken het daar aangenaam toeven voor het hele gezin.

Eén en Al Duurzaamheid Dankzij de ecologische bouwmaterialen van bij ons is zo’n Zweeds familiehuis overigens niet alleen comfortabel, maar ook energiezuinig. De slimme isolatie en warmterecuperatie zorgen voor een aangenaam binnenklimaat zonder veel stookkosten of verspilde energie. Ideaal voor een modern, maar toch duurzaam gezinsleven!

Laat je bij Zweedshome inspireren voor jullie unieke woonwensen. Samen ontwikkelen we de ideale woning die perfect aansluit op de behoeften van jouw gezin, nu en in de toekomst. Ontdek tijdens een vrijblijvend gesprek hoe we jullie de droomwoning op maat kunnen leveren.

Vragen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.