IMG-20240309-WA0007

Op een rustig plekje in de groene omgeving van Berkel en Rodenrijs realiseerden we onlangs een bijzonder project: een compacte maar complete mantelzorgwoning van 48m2. Het ultieme antwoord voor wie een dierbare met zorgvraag vlakbij wil hebben, zonder afbreuk te doen aan ieders privacy en zelfstandigheid.

Slimme Compacte Indeling Samen met de opdrachtgevers zijn we op zoek gegaan naar de meest ideale én praktische indeling voor deze mantelzorgwoning. Het resultaat is een slimme plattegrond met alle basisvoorzieningen op een compacte maar sfeervolle manier gerangschikt.

De lichte open leefruimte met zithoek en kleine keuken vormt het hart van de woning. Aansluitend bevindt zich de ruime slaapkamer met inloopkast en badkamer met toilet en inloopdouche. Dankzij veel glas en de slimme plaatsing van de ramen is er bovendien optimale lichtinval en een fijne buitenbeleving.

Duurzaamheid Troef
Net als bij elke Zweedshome woning was duurzaamheid en energiezuinigheid een belangrijk aandachtspunt. We kozen voor een constructie in duurzaam Zweeds hout met hoge isolatiewaardes in de wanden verwerkt voor een comfortabele warmtehuishouding. 

Voor elk gezin en elke situatie biedt Zweedshome eenop maat oplossing voor mantelzorgwonen. Van compacte semi-zelfstandige wooneenheden tot indelingen met de woning van de mantelzorger. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Vragen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.