Bimx

Bij Zweedshome blijven we altijd innoveren om het ontwerpproces voor onze klanten zo transparant en begrijpelijk mogelijk te maken. Een van de tools die we daarvoor inzetten is BIMx, de geavanceerde visualisatie-app van ARCHICAD. Met deze virtual reality technologie ervaar je jouw toekomstige droomhuis al in een levensecht 3D-model.

Geen kleinigheden meer op een plattegrond of bouwtekening, maar een volledig beeld van hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Zodra we het BIM-model voor je woning hebben gemaakt, zetten we dat met één druk op de knop om in een fotorealistische virtuele presentatie.

Dankzij de intuïtieve navigatie van BIMx kun je je vervolgens een weg banen door alle vertrekken en ruimtes. Ervaar met eigen ogen het ruimtegevoel, de lichtinval en de prachtige Scandinavische materialen die we gaan toepassen. Een ongekende voorbeleving van je droomhuis!

Maar er is meer. BIMx geeft ook toegang tot alle ontwerpdetails en bouwspecificaties die we hebben opgenomen in het BIM-model. Materialen, afmetingen, installatiesystemen – met een snelle tikbeweging op tafel of telefoon delen we alle benodigde inzichten.

Op die manier krijg je tijdens de presentatie een compleet beeld van hoe jouw Zweedshome woning eruit komt te zien en hoe alle onderdelen en systemen naadloos in elkaar passen. Voor het echte ‘wow’-effect gecombineerd met de fijne kneepjes van het vak.

Bij Zweedshome geloven we dat verrassingen achteraf bij zo’n grote aankoop uit den boze zijn. Dankzij BIMx weet je vooraf precies wat je kan verwachten. En niet alleen dat: je beleeft het al van heel dichtbij! Bereid je voor om aan boord te stappen van de virtuele tour door jouw persoonlijke droomhuis.

Vragen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.