Nieuw

Bij Zweeds Home staan een aantal projecten op stapel. Zo mogen we deze prachtige mantelzorgwoning gaan bouwen in dezelfde Zweedse stijl als de hoofdwoning. 

Welkom bij Zweedshome

Wij zijn trots om ons bedrijf Zweedshome aan jullie voor te stellen. Als toonaangevende speler in de woningindustrie streven we ernaar om dromen werkelijkheid te laten worden. Of je nu op zoek bent naar een prachtig nieuw huis, inspiratie voor je interieur of advies over duurzaam bouwen, bij Zweedshome ben je aan het juiste adres.


Onze passie voor Zweeds design en functionaliteit vormt de kern van ons bedrijf. We geloven dat een huis niet alleen een plek is om te wonen, maar een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom bieden wij een breed scala aan hoogwaardige woningconcepten die kunnen worden aangepast aan jouw specifieke wensen en behoeften.


Bij Zweedshome streven we naar duurzaamheid in alles wat we doen. Onze woningen zijn ontworpen met aandacht voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijke materialen, zodat jij niet alleen kunt genieten van comfortabel wonen, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en bouwen met respect voor de natuur.


Op deze pagina delen we graag onze nieuwste projecten, interieurinspiratie en nuttige tips om je te helpen bij het creëren van je ideale Zweedse droomhuis. We nodigen je uit om betrokken te raken, vragen te stellen en ervaringen te delen. Samen bouwen we aan een gemeenschap die geïnspireerd is door Zweedse esthetiek en functionaliteit.


Bedankt voor het bezoeken van onze pagina. We kijken ernaar uit om samen met jou een prachtige Zweedse woonervaring te creëren!


Met vriendelijke groet,
Het Zweedshome-team

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.