zweedshome01

Bezoek Zweeds Home op de Bouwplan Beurs in Assen!

Bent u geïnteresseerd in duurzaam wonen en Scandinavische architectuur? Dan hebben wij goed nieuws voor u! Zweeds Home staat dit jaar op de Bouwplan Beurs in Assen, dé plek waar u inspiratie kunt opdoen voor uw eigen droomhuis.

Op de Bouwplan Beurs presenteren wij onze nieuwste projecten en innovaties op het gebied van duurzaam bouwen. Ontdek onze unieke ontwerpen die comfort en functionaliteit combineren met de charme van Zweedse esthetiek. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap naar uw ecologische woning.

Wat Kunt U Verwachten?

  • Persoonlijke Ontmoetingen: Maak kennis met ons team en bespreek uw ideeën en plannen face-to-face.
  • Inspirerende Voorbeelden: Bekijk onze portfolio van gerealiseerde woningen en krijg een gevoel van wat mogelijk is.
  • Duurzaamheid in Praktijk: Leer meer over onze duurzame materialen en bouwmethoden die bijdragen aan een gezond leefklimaat en het milieu.

 

Kom langs bij onze stand en ontvang een gratis consult voor uw bouw- of verbouwplannen. Mis deze kans niet om uw droomhuis werkelijkheid te laten worden met Zweeds Home.

Praktische Informatie

  • Datum: Do 25 januari 14:00 – 21:30 uur, Vr 26 januari 14:00 – 21:30 uur, Za 27 januari 10:00 – 17:00 uur
  • Locatie: TT Hall Assen, De Haar 11, 9405 TE Assen
  • Standnummer: 124 & 125

We kijken uit naar uw bezoek en de kans om samen te werken aan uw toekomstige Zweedse thuis. Voor meer informatie over onze deelname aan de Bouwplan Beurs of over onze woningen, bezoek onze website.

Tot ziens in Assen!

Vragen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.