645bb596e39860042ad9b865_BIMx-5

Bij Zweedshome begrijpen we dat het realiseren van je eigen droomwoning een enorme stap is. Daarom zetten we bij het ontwerpproces de modernste visualisatietechnieken in om je toekomstige thuis realistisch tot leven te laten komen. Met de innovatieve BIMx software sta je in een vroeg stadium al virtueel in je nieuwe woning!

BIM Model Omgezet naar VR BIMx is een geavanceerde tool die de bouw-informatiemodellen (BIM) die onze architecten maken, omzet in een levensechte virtuele wereld. Alle bouwtekeningen, materialen, systemen en detailinformatie worden via deze weg ge-visualiseerd in een nauwkeurig 3D-model.

Wandel Door Jouw Ontwerp Dankzij slimme virtual reality technologie kun je je letterlijk een weg banen door deze digitale kopie van je toekomstige woning. Loop vertrek voor vertrek door de leefruimte, slaapkamers en buitenruimte. De intuïtieve navigatie biedt een uitzonderlijk realistische beleving!

Visualiseer Elk Detail De grote kracht van BIMx is dat je elk detail van het ontwerp kunt bekijken of selecteren. Met een tikje op je mobiele device of tablet krijg je directe informatie over de gekozen materialen, maten, specificaties en prestatiewaarden. Ideaal voor het kiezen van opties en behandelen van vragen.

Toon Het Grotere Plaatje BIMx toont echter meer dan alleen losse details. Deze visualisatietool maakt het ook mogelijk om grote systeemonderdelen zoals het energieconcept, de draagconstructie of installaties gesture in samenhang te bekijken en te begrijpen. Zo krijg je een helder beeld van je nieuwe, duurzame woning.

Ontwerp met Vertrouwen Bij Zweedshome willen we geen verrassingen achteraf. Met de fotorealistische projectpresentaties in BIMx kunnen we je volledig meenemen in het ontwerpproces. Je ervaart in levensechte 3D hoe je toekomstige thuis eruit komt te zien. Zo kunnen we met volle vertrouwen verder bouwen aan jouw droomwoning!

Ontdek de kracht van deze virtuele beleving en ontvang een uitnodiging voor een ontwerpgesprek met voorbeeldpresentatie in BIMx. We nemen je graag mee in de digitale wereld van je nieuwe Zweedshome!

Vragen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.