IMG-20240325-WA0004

Bij deze willen we iedereen die onze stand heeft bezocht hartelijk bedanken voor hun komst. We hebben veel enthousiaste reacties en waardering mogen ontvangen voor onze Scandinavische wooninspiratie. 

Hopelijk hebben we jullie wederom kunnen laten proeven van de tijdloze schoonheid van Zweeds design, de kwaliteit van onze natuurlijke materialen en de doordachte indelingen van onze huizen. We geloven erin dat een diepgaande verbinding met de natuur, lichte ruimtes en een minimalistisch interieur de sleutels zijn tot een gezond en gelukkig leven.

We kijken ernaar uit om verschillende bezoekers binnenkort verder te mogen adviseren over de realisatie van hun droomwoning. Er staan alweer nieuwe ontwerptrajecten op de planning. Onze deur blijft uiteraard ook voor iedereen anders openstaan met vragen of voor een vrijblijvende kennismaking.

Namens heel het Zweedshome team: hartelijk dank voor jullie overweldigende belangstelling! Tot de volgende keer op een nieuwe beurs of evenement. We blijven ons inzetten voor kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid in de Scandinavische woningbouw!

Vragen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.