Bijgebouw 01

Zoekt u extra ruimte voor een hobbyruimte, thuiskantoor of logeerkamer bij uw woning? Zweedshome realiseert stijlvolle en lichte bijgebouwen geheel afgestemd op uw wensen en omgeving. Deze transparante tuinpaviljoens met veel raampartijen bieden een fantastisch zicht op uw groene buitenruimte, voor een ultieme buitenbeleving vanuit uw bijgebouw.

Eenheid met Natuur De grote glazen puien in deze bijgebouwen creëren een vloeiende overgang tussen binnen- en buitenruimte. U voelt zich één met de natuur terwijl u rustig aan het werk bent of zalig ontspant in uw eigen tuinpaviljoen. De doordachte plaatsing van de raampartijen biedt u bovendien fraai zicht op de beplanting en terrassen.

Optimale Lichtinval Naast het weidse uitzicht is er ook volop natuurlijke lichtinval in deze lichte bijgebouwen van Zweedshome. Door de slim geplaatste ramen en glazen gevels geniet u de hele dag van een aangenaam lichtspel en zonnige sfeer. Ideaal voor een thuiswerkplek of atelierruimte waar u geconcentreerd en geïnspireerd kunt werken.

Scandinavisch Design De strakke, minimalistische vormgeving en gebruik van duurzame materialen als hout en steen geven deze bijgebouwen een kenmerkende Scandinavische uitstraling. Dit tijdloze, natuurlijke design past perfect bij uw woning en groene omgeving. Het bijgebouw vormt zo een natuurlijke aanvulling op uw tuinarchitectuur.

Tailormade voor U Zoals elke Zweedshome-woning, realiseren we ook deze bijgebouwen volledig op maat en afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Van een verrijdbaar tuinkantoor tot een logeerpaviljoen of sfeervolle buitenkeuken, Zweedshome creëert uw droomontwerp op een duurzame en energie-efficiënte manier.

Profiteer van ons uitgebreide aanbod bijgebouwen of laat u inspireren tijdens een vrijblijvend ontwerpgesprek. Samen realiseren we de lichte en groene buitenruimte waar u van droomt!

Vragen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.