55ab1a26-0201-4e2c-8ca7-8f5286e14542

Bij Zweedshome bouwen we niet alleen kwalitatief hoogstaande en duurzame woningen, we werken ook bijzonder efficiënt. Met onze geavanceerde prefab houtbouwmethode realiseren we een volledig wind- en waterdichte woning van circa 120 vierkante meter, inclusief ramen en deuren, al na zo’n 2 weken! Hier zetten we de stappen voor je op een rijtje.

Dag 1: Voorbereidingen De bouw start meteen voortvarend met alle voorbereidende werkzaamheden op de bouwplaats. Het terrein wordt ingericht en de laatste puntjes op de i gezet voor een vlekkeloze logistieke aanpak.

Dag 2-3: Fundering Zodra alles gereed is, wordt de fundering voor de woning gestort. Met geavanceerde machines en bouwtechnieken verloopt dit proces razendsnel.

Dag 4-5: Monteren prefab houtskelet Na het drogen van de fundering schakelen we over naar een hogere versnelling. In slechts twee dagen tijd wordt het complete prefab houten skeletbouwsysteem gemonteerd tot een solide casco.

Dag 6-7: Ramen en deuren Hier komt Zweedshome’s innovatieve bouwaanpak echt naar voren: de prefab bouwelementen zijn al voorzien van ramen, deuren en isolatie! Dus zonder tijdrovende montage zijn deze onderdelen in een mum van tijd geplaatst.

Dag 8-10: Wind- en waterdichte schil Vervolgens wordt de buitenschil van de woning wind- en waterdicht gemaakt. Met vloeiende bewegingen krijgt het dak zijn vorm en worden de gevels netjes afgewerkt. Zodra dit gebeurd is, kunnen we veilig aan de afbouw beginnen.

Dag 11-14: Ruwbouw en installaties Terwijl buiten de laatste puntjes op de i worden gezet, beginnen we meteen aan de ruwbouw en installatiewerkzaamheden in het interieur. Van elektra tot ventilatie, verwarming en warmwatervoorziening.

Over circa 3 maanden bouwen we deze efficiëntie voort tot de oplevering van jouw splinternieuwe droomwoning. Klaar om snel verder te gaan? Neem dan snel contact op!

Vragen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.