Fabricage

Maatwerk

De fabricage van de woningen vindt plaats in de provincie Småland, in één van de eigen fabrieken van onze producent, op zo’n 350 kilometer van Malmö. Hier worden op basis van uw individuele wensen de verschillende wanden geprefabriceerd. De wanden worden vervolgens in speciaal samengestelde pakketten verpakt. Na een zorgvuldige controle worden ze per vrachtwagen naar Nederland getransporteerd.

Topkwaliteit onder architectuur

Bovenstaande afbeeldingen geven u een globale indruk van de werkwijze van onze producent. Voor een gedetailleerd beeld kunt u desgewenst op afspraak de fabriek in Zweden bezoeken. De Zweedse mentaliteit en de passie voor de houtskeletbouw zullen absoluut een onuitwisbare indruk achterlaten. Niet minder indrukwekkend is de invulling van het motto “kwaliteit zonder compromissen”. Gevoel voor architectuur wordt door de Zweden gekoppeld aan een gezond realisme.

Bouwen

Ervaren Zweedse bouwploeg
Na aankomst van het ´bouwpakket´ in Nederland begint een waar bouwspektakel. Met in de hoofdrol een ervaren Zweedse bouwploeg. In korte tijd wordt de woning op uw perceel gebouwd. Wij besteden daarbij veel zorg en aandacht aan de afwerking. Vervolgens starten onze vaste onderaannemers hun werkzaamheden. Van een totaalinstallateur tot een schildersbedrijf en van een aftimmerbedrijf tot een tuinarchitect. Alle bouwactiviteiten vinden vanzelfsprekend plaats onder constante begeleiding van de projectleider van Zweeds Home.

Bekijk het filmpje van de bouw van een woning in de Alblasserwaard. Het Casco staat binnen 2 dagen overeind en de woning is wind en waterdicht binnen een paar dagen.