zh maart 12 015.- kleinJPG

Als je op zoek bent naar een prachtige woning in Scandinavische stijl, dan ben je bij Zweedshome aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van duurzame, energiezuinige woningen volgens de nieuwste Zweedse bouwtradities. Met gebruik van natuurlijke materialen als hout, steen en riet creëren we tijdloos design in harmonie met de natuur.

Betonbouw in Houtskelet Ons geavanceerde houtskeletbouwsysteem vormt de stevige, lichte basis voor elke Zweedse woning. De wandelementen, bekleed met houten rabatdelen of stucwerk, zorgen voor uitstekende isolatie en brandveiligheid. Combineer dit met een lichte betonnen fundering voor optimale stabiliteit. Het resultaat is een energiezuinige constructie die eeuwenlang meegaat.

Puurheid en Duurzaamheid Naast de hoogwaardige afwerking met duurzame bouwmaterialen, spant Zweedshome zich ook in voor een milieuvriendelijke uitvoering. We maken slim gebruik van zonne-energie, warmtepompen en vloerverwarming voor een comfortabele en energiezuinige woning. Ook groene daken en herstelbare materialen zoals hout, riet en leem dragen bij aan een gezonde leefomgeving.

Scandinavisch Interieur Elke Zweedse woning van onze hand heeft een kenmerkend licht, open en naturel Scandinavisch interieur. Met slimme inbouw van hoge ramen, glazen puien en lichtkoepels brengen we het daglicht overvloedig naar binnen. Het warme hout, een robuuste openhaardsysteem en aandacht voor knusse zithoeken zorgen dan voor de ultieme huiselijke sfeer.

Wil jij met een gerust hart genieten van thuiscomfort volgens het nieuwste Scandinavisch design? Laat je dan informeren over onze verschillende uitvoeringen van energiezuinige, natuur-inclusieve woningen. Bel, mail of kom langs bij Zweedshome voor een inspirerende kennismaking!

Vragen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.