IMG-20240309-WA0010

In het groene hart van de Randstad, in de gezellige dorpen Berkel en Rodenrijs, zijn een tijdje geleden twee prachtige Zweedse woningen opgeleverd door Zweedshome. Deze woningen stralen de kenmerkende Scandinavische stijl uit, met een harmonieuze combinatie van hout, glas en open ruimtes. Wat deze projecten uniek maakt, is dat ze volledig prefab zijn gebouwd volgens de Zweedse architectonische principes. Daarbij zijn er later 2 bijgebouwen gerealiseerd. 

Prefab Revolutie

Zweedshome is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de bouw van duurzame, prefab woningen. Hun unieke bouwmethode garandeert een snelle en efficiënte oplevering, terwijl er geen compromissen worden gesloten op het gebied van kwaliteit en design. Alle onderdelen van de woning, van de houten skeletbouw tot de complete afwerking, worden in de fabriek geproduceerd en vervolgens op de bouwplaats gemonteerd.

Scandinavisch Design

De Zweedse architectuur staat bekend om haar minimalistische en natuurlijke uitstraling. De woningen in Berkel en Rodenrijs zijn hier een perfect voorbeeld van. Ruime glaspartijen laten het daglicht binnen stromen en creëren een naadloze verbinding met de omringende natuur. De open plattegronden bieden een gevoel van vrijheid en ruimte, terwijl de houten accenten een warme en gezellige sfeer creëren.

Duurzaamheid Voorop

Naast hun fraaie uitstraling, zijn deze woningen ook uiterst duurzaam gebouwd. Zweedshome maakt gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en energiezuinige oplossingen. De houten constructie heeft een lage CO2-voetafdruk, en de geïntegreerde zonnepanelen en warmtepompen zorgen voor een minimale energierekening.

Bijgebouwen in Harmonie

Elk van de woningen is voorzien van een bijgebouw, die op smaakvolle wijze zijn geïntegreerd in het totaalconcept. Deze bijgebouwen dienen als een gastenverblijf, hobbyruimte en schoonheidssalon. Ze zijn gebouwd in dezelfde stijl als de hoofdwoning, waardoor er een harmonieuze eenheid ontstaat op het perceel.

Met deze twee nieuwe Zweedse woningen in Berkel en Rodenrijs heeft Zweedshome opnieuw bewezen dat prefab bouwen hand in hand kan gaan met duurzaamheid, kwaliteit en stijlvol design. Deze woningen zijn een waar visitekaartje voor de Scandinavische architectuur en een inspiratie voor iedereen die droomt van een harmonieus samengaan van natuur, ruimte en comfort.een tijd 

 

Vragen?

Blijf op de hoogte!
Schrijf in op onze nieuwsbrief.