Bouw Je Droomhuis met Zweedshome: Unieke Ontwerpen en Meer

Ben je op zoek naar een moderne en luxueuze villa die aan al je wensen voldoet? Zweedshome heeft meer dan 40 jaar ervaring in de bouw van droomvilla’s. Ontdek hoe wij met onze unieke Zweedshome methode jouw droomvilla werkelijkheid kunnen maken.

De Zweedshome Methode

Bij Zweedshome hanteren we een unieke methode voor het bouwen van villa’s. We combineren vakmanschap met innovatie om jouw droomhuis te realiseren. Hier zijn enkele kenmerken van onze methode:

  • Samenwerking met Architecten: We werken nauw samen met ervaren architecten in het ontwerpproces. Dit zorgt ervoor dat jouw villa niet alleen luxueus is, maar ook functioneel en esthetisch aantrekkelijk.

  • Concurrerende Prijzen: Bij Zweedshome begrijpen we dat een droomvilla bouwen een grote investering is. Daarom bieden we concurrerende prijzen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

  • Maatwerk Ontwerpen: Jouw villa moet een weerspiegeling zijn van jouw stijl en voorkeuren. Daarom bieden we volledig aanpasbare ontwerpen, zodat jouw villa echt uniek is.

  • Energiezuinig en Duurzaam: We hechten veel waarde aan energie-efficiëntie en duurzaamheid. Onze villa’s zijn ontworpen om comfortabel en milieuvriendelijk te zijn.

  • Houtskeletbouw: Voor optimaal comfort en duurzaamheid maken we gebruik van de houtskeletbouwconstructiemethode. Dit zorgt voor uitstekende isolatie en een gezond binnenklimaat.

Inspiratie en Ideeën

Wil je inspiratie opdoen voor jouw droomvilla? Blader door ons inspiratiemagazine. Hierin vind je prachtige voorbeelden van villa’s en interieurs om je te helpen bij het vormgeven van jouw droomhuis.

Neem Contact op met Zweedshome

Ben je klaar om jouw villa project te starten? Neem vandaag nog contact op met Zweedshome en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het bouwen van jouw moderne en luxueuze droomvilla. We staan klaar om je te assisteren bij elke stap van het proces.

Veelgestelde Vragen

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over het bouwen van jouw droomvilla met Zweedshome:

VraagAntwoord
Wat is de gemiddelde prijs voor het bouwen van een droomvilla?De prijs varieert afhankelijk van de grootte en specificaties van de villa, maar we bieden concurrerende tarieven voor maatwerk.
Hoe lang duurt het om een villa te bouwen met Zweedshome?De bouwtijd hangt af van de complexiteit van het ontwerp, maar we streven naar efficiënte bouwprocessen om jouw villa zo snel mogelijk op te leveren.

Bezoek Zweedshome

Wil je meer weten en persoonlijk advies krijgen? Bezoek ons en ontdek de mogelijkheden. Bij Zweedshome geloven we dat jouw droomvilla binnen handbereik ligt.

Samenwerking met Knol Akkrum.

Knol Akkrum verzorgt de funderingen en kelders voor onze Zweedse woningen.

Zij hebben een uitgebreide betonbouw tak. Door de ruime ervaring, het goede materieel en het specialistische personeel wat ze in huis hebben, kunnen zij veel verschillende betonwerken voor u realiseren.

Hierbij kan worden gedacht aan betonconstructies zoals betonfunderingen, vloeren en kelders. 

Dankzij de moderne en uitgebreide werkplaats is Knol Akkrum ook in staat om vele soorten prefab betonconstructies voor u te maken en te plaatsen.

De mogelijkheden op het gebied van betonbouw zijn groot, Knol Akkrum is graag bereid met u mee te denken om de betonconstructie te maken die exact op uw wensen aansluit.

Samenwerking met Studio JK Oosterwolde

Studio JK bouwkundig creatief staat voor robuuste, stoere en eigentijdse ontwerpen zonder poespas.

De ontwerpen zijn direct herkenbaar aan de mooie materialen, boeiende lijnen en strakke afwerking.

Samenwerking met Vida Building Zweden

Vida Building is onze betrouwbare leverancier uit Zweden welke onderdeel uitmaakt van de Vida AB Groep die een wereldwijde leverancier is van vervaardigde producten uit duurzame Zweedse bossen.

De groep stelt 1.350 werknemers die in 23 productievestigingen (waaronder 12 zagerijen) werken.

In een zeer moderne productievestiging in Växjö maakt Vida Building, middels een efficiënt en duurzaam bouwproces, jaarlijks ca. 20 prefab woningen en 300 modulaire appartementen per jaar.

Ook uw woning kan hier met zeer deskundig vakmanschap gemaakt worden!

Samenwerking met Kobus B.V.. uit Garijp

De medewerkers van Kobus kunnen overal uit de voeten. 45 vakmensen telt dit familiebedrijf.

Voor dakdekkers en installateurs die goed werk leveren is de orderportefeuille namelijk geen probleem.

En goed werk leveren behoort tot de tradities die Marten C. Kobus als kostbaar familiekapitaal heeft geërfd. 

Samenwerking met Hetebrij Bouw B.V. uit Wolvega

Het leveren van maatwerk voor de klant vraagt om inventiviteit van de bouwer.

Omdat bij Zweeds Home de wens van de klant voorop staat en wij er alles aan doen om aan deze wens tegemoet te komen is het voor sommige ontwerpen efficiënter om deze plaatselijk te bouwen en niet als pakket uit Zweden te laten komen van onze partner aldaar.

Hierin hebben wij in Hetebrij Bouw B.V. een goede en betrouwbare  houtskeletbouwpartner gevonden, waarmee in korte en heldere lijnen gewerkt wordt.

Groene hypotheek

Wist u dat u, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, bij het kopen van een Zweeds Home woning korting kunt krijgen op uw hypotheekrentetarief of soms tot € 9.000 extra lenen op uw maximale hypotheekbedrag?

Vraag uw hypotheek-adviseur naar de voorwaarden. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur die ervaring op dit terrein heeft en meermalen klanten van Zweeds Home heeft bijgestaan in hun hypotheekkeuze. 

Het bouwproces

ZweedsHome Nederland maakt uw droom werkelijkheid. Zweeds Home staat voor kwaliteit, duurzaamheid, energiezuinig, extreem hoog isolatieniveau, elegante karakteristieke uitstaling, minimaal energieverbruik, dat zijn de uitgangspunten van Zweeds Home. Prettig en exclusief wonen.

 Samen met één van onze adviseurs inventariseert u al uw wensen en eisen, vervolgens vertaald onze architect uw wensen in een ontwerp.  “Gewoon prettig wonen” dat is waar Zweeds Home voor staat. Onze Zweedse kwaliteitswoningen worden in korte tijd (10 tot 12 weken) gerealiseerd in casco of sleutelklare variant. Door het gebruik van duurzame, natuurlijke en hoogwaardige materialen zijn onze Zweedse kwaliteitswoningen maar liefst tien tot twaalf jaar geheel onderhoudsarm. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?