Bouw Je Droomhuis met Zweedshome: Unieke Ontwerpen en Meer

Ben je op zoek naar de perfecte woning die aan al je wensen voldoet? Bij Zweedshome begrijpen we dat iedereen zijn eigen droomhuis in gedachten heeft. Daarom bieden we unieke ontwerpen en maatwerkoplossingen om jouw droomhuis werkelijkheid te maken. Ontdek de voordelen van bouwen met Zweedshome en hoe we je kunnen helpen bij het realiseren van jouw ideale levensruimte.

Wat is een Cataloguswoning?

Een cataloguswoning is gebaseerd op een vooraf geselecteerd ontwerp uit een catalogus. Dit is een snelle en efficiënte manier om een huis te bouwen met een vast ontwerp. Maar bij Zweedshome gaan we een stap verder.

Maatwerk Ontwerpen met Zweedshome

Bij Zweedshome bieden we maatwerk ontwerpen die zijn afgestemd op jouw specifieke voorkeuren. Waarom zou je genoegen nemen met een standaardontwerp als je jouw droomhuis kunt creëren? Hier zijn enkele voordelen van het kiezen voor maatwerk met Zweedshome:

  • Deskundig Advies: Ons team van experts staat voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van het ontwerpproces. We luisteren naar jouw ideeën en bieden professioneel advies om ervoor te zorgen dat je huis aan al je verwachtingen voldoet.

  • Snelle Bouw: Met onze maatwerkoplossingen verloopt het bouwproces efficiënter en sneller dan je zou verwachten. We streven ernaar om jouw droomhuis snel te realiseren.

  • Verminderde Emissies: Milieubewust bouwen is belangrijk voor ons. Met Zweedshome kun je rekenen op een verminderde uitstoot op de bouwplaats, waardoor je bijdraagt aan een duurzamere toekomst.

  • Uitgebreide Keuzemogelijkheden: Of je nu de voorkeur geeft aan een moderne of landelijke stijl, bij Zweedshome heb je de vrijheid om te kiezen uit diverse interieur- en exterieuropties.

 

Onbeperkte Creativiteit met Zweedshome

Bij Zweedshome geloven we in onbeperkte creativiteit. Er zijn geen beperkingen op het gebied van stijl, grootte of materialen. Wil je een levensloopbestendige woning laten bouwen of een landelijk modern huis? Bij Zweedshome is alles mogelijk.

Efficiënte Communicatie

Korte communicatielijnen bij Zweedshome leiden tot efficiënte workflows. We begrijpen dat heldere communicatie cruciaal is voor een succesvol bouwproces. Daarom zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de voortgang van jouw project.

Bekroonde Projecten

Bij Zweedshome zijn we trots op onze afgeronde projecten. Enkele van onze bekroonde villa’s zijn Villa’s in Drachten, Leeuwarden en specials door heel Nederland. Deze projecten zijn het bewijs van onze toewijding aan vakmanschap en creativiteit.

Inspiratieboek

Wil je meer inspiratie opdoen voor jouw droomvilla? Ontdek onze villaontwerpen in ons inspiratieboek. Hierin vind je talloze ideeën en voorbeelden om je te helpen bij het vormgeven van jouw droomhuis.

Bouw Je Unieke Droomhuis met Zweedshome

Bij Zweedshome zijn we gespecialiseerd in het creëren van unieke, op maat gemaakte droomhuizen. We begrijpen dat jouw huis meer is dan alleen een plek om te wonen; het is een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en levensstijl.

Veelgestelde Vragen Hier zijn enkele veelgestelde vragen over cataloguswoningen en maatwerk ontwerpen:

VraagAntwoord
Wat is het verschil tussen een cataloguswoning en maatwerk?Een cataloguswoning is gebaseerd op vooraf geselecteerde ontwerpen, terwijl maatwerk ontwerpen specifiek zijn afgestemd op jouw wensen.
Wat zijn de kosten van het bouwen van een maatwerk woning?De kosten variëren afhankelijk van het ontwerp en de specificaties, maar bij Zweedshome streven we naar betaalbare oplossingen.
Hoe lang duurt het om een maatwerk woning te bouwen?De bouwtijd is afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp, maar we streven ernaar om projecten zo snel mogelijk te voltooien.

Bezoek Zweedshome in Akkrum

Wil je meer inspiratie opdoen en persoonlijk advies krijgen? Bezoek ons kantoor in Akkrum. Hier kun je onze ontwerpen en mogelijkheden ontdekken en al je vragen stellen.

Bij Zweedshome geloven we dat jouw droomhuis binnen handbereik ligt. Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het bouwen van jouw unieke droomhuis met Zweedshome.

Samenwerking met Knol Akkrum.

Knol Akkrum verzorgt de funderingen en kelders voor onze Zweedse woningen.

Zij hebben een uitgebreide betonbouw tak. Door de ruime ervaring, het goede materieel en het specialistische personeel wat ze in huis hebben, kunnen zij veel verschillende betonwerken voor u realiseren.

Hierbij kan worden gedacht aan betonconstructies zoals betonfunderingen, vloeren en kelders. 

Dankzij de moderne en uitgebreide werkplaats is Knol Akkrum ook in staat om vele soorten prefab betonconstructies voor u te maken en te plaatsen.

De mogelijkheden op het gebied van betonbouw zijn groot, Knol Akkrum is graag bereid met u mee te denken om de betonconstructie te maken die exact op uw wensen aansluit.

Samenwerking met Studio JK Oosterwolde

Studio JK bouwkundig creatief staat voor robuuste, stoere en eigentijdse ontwerpen zonder poespas.

De ontwerpen zijn direct herkenbaar aan de mooie materialen, boeiende lijnen en strakke afwerking.

Samenwerking met Vida Building Zweden

Vida Building is onze betrouwbare leverancier uit Zweden welke onderdeel uitmaakt van de Vida AB Groep die een wereldwijde leverancier is van vervaardigde producten uit duurzame Zweedse bossen.

De groep stelt 1.350 werknemers die in 23 productievestigingen (waaronder 12 zagerijen) werken.

In een zeer moderne productievestiging in Växjö maakt Vida Building, middels een efficiënt en duurzaam bouwproces, jaarlijks ca. 20 prefab woningen en 300 modulaire appartementen per jaar.

Ook uw woning kan hier met zeer deskundig vakmanschap gemaakt worden!

Samenwerking met Kobus B.V.. uit Garijp

De medewerkers van Kobus kunnen overal uit de voeten. 45 vakmensen telt dit familiebedrijf.

Voor dakdekkers en installateurs die goed werk leveren is de orderportefeuille namelijk geen probleem.

En goed werk leveren behoort tot de tradities die Marten C. Kobus als kostbaar familiekapitaal heeft geërfd. 

Samenwerking met Hetebrij Bouw B.V. uit Wolvega

Het leveren van maatwerk voor de klant vraagt om inventiviteit van de bouwer.

Omdat bij Zweeds Home de wens van de klant voorop staat en wij er alles aan doen om aan deze wens tegemoet te komen is het voor sommige ontwerpen efficiënter om deze plaatselijk te bouwen en niet als pakket uit Zweden te laten komen van onze partner aldaar.

Hierin hebben wij in Hetebrij Bouw B.V. een goede en betrouwbare  houtskeletbouwpartner gevonden, waarmee in korte en heldere lijnen gewerkt wordt.

Groene hypotheek

Wist u dat u, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, bij het kopen van een Zweeds Home woning korting kunt krijgen op uw hypotheekrentetarief of soms tot € 9.000 extra lenen op uw maximale hypotheekbedrag?

Vraag uw hypotheek-adviseur naar de voorwaarden. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur die ervaring op dit terrein heeft en meermalen klanten van Zweeds Home heeft bijgestaan in hun hypotheekkeuze. 

Het bouwproces

ZweedsHome Nederland maakt uw droom werkelijkheid. Zweeds Home staat voor kwaliteit, duurzaamheid, energiezuinig, extreem hoog isolatieniveau, elegante karakteristieke uitstaling, minimaal energieverbruik, dat zijn de uitgangspunten van Zweeds Home. Prettig en exclusief wonen.

 Samen met één van onze adviseurs inventariseert u al uw wensen en eisen, vervolgens vertaald onze architect uw wensen in een ontwerp.  “Gewoon prettig wonen” dat is waar Zweeds Home voor staat. Onze Zweedse kwaliteitswoningen worden in korte tijd (10 tot 12 weken) gerealiseerd in casco of sleutelklare variant. Door het gebruik van duurzame, natuurlijke en hoogwaardige materialen zijn onze Zweedse kwaliteitswoningen maar liefst tien tot twaalf jaar geheel onderhoudsarm. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?