Bouw Je Droom Schuurwoning met Zweedshome

Ben je op zoek naar de perfecte schuurwoning? Zweedshome biedt moderne en stijlvolle schuurwoningen die aan al je wensen voldoen. Ontdek hieronder alles wat je moet weten over Zweedshome’s schuurwoningen en hoe je jouw droomhuis kunt realiseren.

Schuurwoning: Modern en Stijlvol

Een schuurwoning is een eigentijds huis met een eenvoudig ontwerp, houten balken en een dak met een hoek van 53 graden. Deze stijlvolle huizen combineren het rustieke karakter van een schuur met moderne architectuur.

Diverse Prijsopties

Bij Zweedshome heb je verschillende prijsopties voor schuurwoningen, waaronder jubileumeditie in metselwerk en riet. Zo kun je een schuurwoning vinden die binnen jouw budget past.

Standaardkenmerken

Onze schuurwoningen zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten. Ze bevatten standaard:

  • 4 slaapkamers
  • Een zolder
  • Een ruime woonkamer
  • Hardhouten deurkozijnen
  • Vloerverwarming op de begane grond

Maatwerk

Bij Zweedshome geloven we in maatwerk. Pas je schuurwoning aan met opties zoals:

  • Glaspartities tot aan het dak
  • Houten balken
  • Grote overstekken
  • Hoekramen
  • Dakramen

Bezoek Modelwoningen

Wil je de sfeer en kwaliteit van Zweedshome’s schuurwoningen ervaren? Maak een afspraak met ons om te kijken bij 1 van onze gerealiseerde woningen. 

Bezoek Zweedshome in Akkrum

Wil je meer inspiratie opdoen en persoonlijk advies krijgen? Bezoek ons kantoor in Akkrum. Hier kun je onze ontwerpen en mogelijkheden ontdekken en al je vragen stellen.

Bij Zweedshome geloven we dat jouw droomhuis binnen handbereik ligt. Neem vandaag nog contact met ons op en begin met het bouwen van jouw unieke droomhuis met Zweedshome.

Samenwerking met Knol Akkrum.

Knol Akkrum verzorgt de funderingen en kelders voor onze Zweedse woningen.

Zij hebben een uitgebreide betonbouw tak. Door de ruime ervaring, het goede materieel en het specialistische personeel wat ze in huis hebben, kunnen zij veel verschillende betonwerken voor u realiseren.

Hierbij kan worden gedacht aan betonconstructies zoals betonfunderingen, vloeren en kelders. 

Dankzij de moderne en uitgebreide werkplaats is Knol Akkrum ook in staat om vele soorten prefab betonconstructies voor u te maken en te plaatsen.

De mogelijkheden op het gebied van betonbouw zijn groot, Knol Akkrum is graag bereid met u mee te denken om de betonconstructie te maken die exact op uw wensen aansluit.

Samenwerking met Studio JK Oosterwolde

Studio JK bouwkundig creatief staat voor robuuste, stoere en eigentijdse ontwerpen zonder poespas.

De ontwerpen zijn direct herkenbaar aan de mooie materialen, boeiende lijnen en strakke afwerking.

Samenwerking met Vida Building Zweden

Vida Building is onze betrouwbare leverancier uit Zweden welke onderdeel uitmaakt van de Vida AB Groep die een wereldwijde leverancier is van vervaardigde producten uit duurzame Zweedse bossen.

De groep stelt 1.350 werknemers die in 23 productievestigingen (waaronder 12 zagerijen) werken.

In een zeer moderne productievestiging in Växjö maakt Vida Building, middels een efficiënt en duurzaam bouwproces, jaarlijks ca. 20 prefab woningen en 300 modulaire appartementen per jaar.

Ook uw woning kan hier met zeer deskundig vakmanschap gemaakt worden!

Samenwerking met Kobus B.V.. uit Garijp

De medewerkers van Kobus kunnen overal uit de voeten. 45 vakmensen telt dit familiebedrijf.

Voor dakdekkers en installateurs die goed werk leveren is de orderportefeuille namelijk geen probleem.

En goed werk leveren behoort tot de tradities die Marten C. Kobus als kostbaar familiekapitaal heeft geërfd. 

Samenwerking met Hetebrij Bouw B.V. uit Wolvega

Het leveren van maatwerk voor de klant vraagt om inventiviteit van de bouwer.

Omdat bij Zweeds Home de wens van de klant voorop staat en wij er alles aan doen om aan deze wens tegemoet te komen is het voor sommige ontwerpen efficiënter om deze plaatselijk te bouwen en niet als pakket uit Zweden te laten komen van onze partner aldaar.

Hierin hebben wij in Hetebrij Bouw B.V. een goede en betrouwbare  houtskeletbouwpartner gevonden, waarmee in korte en heldere lijnen gewerkt wordt.

Groene hypotheek

Wist u dat u, afhankelijk van uw persoonlijke situatie, bij het kopen van een Zweeds Home woning korting kunt krijgen op uw hypotheekrentetarief of soms tot € 9.000 extra lenen op uw maximale hypotheekbedrag?

Vraag uw hypotheek-adviseur naar de voorwaarden. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een onafhankelijke hypotheekadviseur die ervaring op dit terrein heeft en meermalen klanten van Zweeds Home heeft bijgestaan in hun hypotheekkeuze. 

Het bouwproces

ZweedsHome Nederland maakt uw droom werkelijkheid. Zweeds Home staat voor kwaliteit, duurzaamheid, energiezuinig, extreem hoog isolatieniveau, elegante karakteristieke uitstaling, minimaal energieverbruik, dat zijn de uitgangspunten van Zweeds Home. Prettig en exclusief wonen.

 Samen met één van onze adviseurs inventariseert u al uw wensen en eisen, vervolgens vertaald onze architect uw wensen in een ontwerp.  “Gewoon prettig wonen” dat is waar Zweeds Home voor staat. Onze Zweedse kwaliteitswoningen worden in korte tijd (10 tot 12 weken) gerealiseerd in casco of sleutelklare variant. Door het gebruik van duurzame, natuurlijke en hoogwaardige materialen zijn onze Zweedse kwaliteitswoningen maar liefst tien tot twaalf jaar geheel onderhoudsarm. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?