Prettig en exclusief wonen

Steeds meer mensen dromen van een karakteristieke Zweedse houten woning. Een houten woning die door de sfeer en de elegante uitstraling opvalt. Met een extreem hoog isolatieniveau en met een minimaal energieverbruik. “Gewoon prettig wonen”

Door het gebruik van natuurlijke en hoogwaardige materialen zijn de Zweedse kwaliteitswoningen maar liefst tien tot twaalf jaar geheel onderhoudsarm. Is duurzaamheid wereldwijd een trend, in Zweden ligt het al eeuwenlang diep verankerd in de bouwtraditie. Een traditie die zich verder kenmerkt door de talloze keuzemogelijkheden. Elke houten woning wordt zorgvuldig afgestemd op de wensen en behoeften van de toekomstige bewoners.

Zweeds Home

Onze producent is de op één na grootste huizenfabrikant van Zweden. Jaarlijks worden circa 800 houten huizen vervaardigd, een aantal dat almaar blijft stijgen. De belangrijkste markt is vanzelfsprekend Zweden, maar ook worden opdrachtgevers bediend in onder meer Groot-Brittannië, Nederland, Denemarken, Rusland, Duitsland en Zwitserland. In Nederland werkt onze producent exclusief samen met Zweeds Home. Zweeds Home realiseert uw droomhuis en is uw vaste aanspreekpunt tijdens en na de bouw.

Exclusieve woningen

Uw woning is dé plek waar u zich thuis moet voelen. Daarom levert Zweeds Home geen standaard woningen. Wij kiezen voor een persoonlijke benadering. Een Zweeds huis geheel op maat voor u gemaakt. Samen met één van onze adviseurs inventariseert u al uw wensen en eisen. Vervolgens wordt op basis hiervan door onze architect een ontwerp gemaakt. Als basis dient de Zweedse houtskeletbouw, of het nu gaat om hout of steen aan de buitenzijde, energieneutraal, passief, u hebt het voor het zeggen. Wij bouwen door geheel Nederland.

Laat u inspireren!

Op deze website treft u een helder en inspirerend overzicht van de modelwoningen, de planning, het bouwproces en de mogelijkheden bij Zweeds Home. Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken voor het bezoeken van een modelwoning? Neem dan contact op met Zweeds Home in Akkrum (T:0566-651940) of stuur een email naar: ln.emohsdeewznull@ofni.