Individuele planning

De planning – stap voor stap naar het optimale ontwerp

Stap 1/4:

Het perceelU heeft uw droomhuis ongetwijfeld in hoofdlijnen al voor ogen. Of de woning ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden is afhankelijk van een aantal factoren. Eén daarvan is de grootte en de ligging van het perceel. Het perceel is grotendeels bepalend voor de mogelijkheden van de woning en het type huis dat u kunt kiezen. Om die reden is het belangrijk om vooraf samen met Zweeds Home zorgvuldig te kijken naar de geldende bouwvoorschriften.

Stap 2/4:

De indelingU hecht vanzelfsprekend veel waarde aan de uitstraling van uw droomwoning. Maar minstens zo belangrijk zijn het interieur en de indeling. Het zijn aspecten die van grote invloed zijn op het wooncomfort. Dat vraagt om een gedegen voorbereiding en weldoordachte keuzes. Het is daarom raadzaam om een helder beeld te vormen van uw favoriete toekomstige woonsituatie. Om zo tot een indeling te komen die aansluit op de situatie van uw perceel en op de wensen en behoeften van uw gezinsleden. Vanuit welke kant wordt uw perceel ontsloten? Waar bevinden zich de mooiste uitzichten? Wilt u graag een woonkeuken? Hoeveel kamers heeft u nodig? Wilt u uw slaapkamer in de nabijheid van de kamers van de kinderen, of juist niet? Hoe ziet het terras van uw voorkeur eruit?

Stap 3/4:

De gevelLinks ziet u een vijftal geveluitvoeringen. Allemaal passen ze bij één en hetzelfde schetsontwerp. Het is illustratief voor de variëteit aan mogelijkheden die Zweeds Home u biedt. Uw persoonlijke voorkeur en de omgeving van uw aanstaande woning bepalen grotendeels de voor uw situatie meest geschikte gevel. In veel gevallen speelt echter ook de welstandscommissie van de gemeente een aanzienlijke rol. De commissie kan eisen stellen aan bijvoorbeeld het te gebruiken materiaal voor de buitengevel. Laat u daarom vooraf goed door ons informeren. U voorkomt hiermee onaangename verrassingen.

Stap 4/4:

Eigen ideeënEén ding is zeker; geen huis van Zweeds Home is hetzelfde. Eén aspect hebben ze echter met elkaar gemeen: lichte, open ruimten met een weldoordachte indeling. Vindt u in onze brochures niet het huis van uw dromen? Geen paniek. De woningen in de brochures en op deze website dienen puur ter inspiratie. Uw ideeën, wensen en eisen zijn tenslotte doorslaggevend. De woningen zijn eenvoudig aan te passen aan uw specifieke wensen en situatie. Desgewenst ondersteunt Zweeds Home u bij het realiseren van een geheel nieuw en individueel ontwerp. Op basis van uw voorkeuren maakt één van onze vaste architecten van Zweeds Home een passend schetsontwerp. Heeft u een eigen architect, ook dat is geen enkel probleem.